Brena i Boba na brodu od 17 metara

Blic.rs
Brena i Boba na brodu od 17 metara

Pjevačica sa porodicom krstari Jadranom brodom dugačkim 17,5 i širokim oko pet metara.

Osnovna cijena ovakve jahte je oko 25.000 evra, ali uz dodatnu opremu može da košta i do 100.000 evra

Lepa Brena od početka nedjelje uživa u Hrvatskoj sa svojim najdražim muškarcima, suprugom Bobom i sinovima Stefanom i Viktorom.

Za razliku od prethodnih godina kada su iznajmljivali jahte, zahvaljujući širokoj ruci supruga Bobe pjevačica ove godine ima sopstveni brod i može do mile volje da ostane na moru.

- Ovo je moje najlepše leto - rekla je Brena svojim prijateljima u telefonskom razgovoru sa Jadrana.  

Iako u medijima izbjegava da govori o vrednostima koje posjeduju ona i njen suprug, pjevačica je otkrila da joj je suprug neočekivano darivao veliki gliser.

- Već neko vreme planirali smo da pazarimo čamac, odnosno barku jer svi u porodici volimo vodu i taj način relaksacije. Međutim, Boba nas je sve iznenadio kad je rekao da je kupio gliser, odnosno manji brod koji je dugačak 17-18 metara. I sada, evo, krstarimo po Hrvatskoj - rekla je Lepa Brena.  

Njihov brod je izuzetno komforan za plovidbu otvorenim morem, tako da uz njenu porodicu uvijek može još neko od njenih prijatelja da uživa na njemu, pa im se u Novom Vinodolskom pridružila supruga Ace Lukasa - Sonja Vuksanović sa ćerkom Sonjom.

Zadovoljna što je cijela njena porodica na okupu, pjevačica prepušta sinovima da izaberu rutu kojom će da se voze. Danju su na vodi, a noću posjećuju različite gradove i druže se sa mještanima.  

Kako Brena i Boba svuda imaju prijatelje, gdje god se pojave oni ih zovu u goste.

Tako se pjevačica pohvalila da je preksinoć uživala u Cresu, gdje je prvo slušala klapu, a onda i mlade ulične svirače, koji su je oduševili.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana