Bredlijeva majka rasturila njegovu vezu sa Irinom

Agencije
Bredlijeva majka rasturila njegovu vezu sa Irinom

Holivudski glumac Bredli Kuper raskinuo je jednogodišnju vezu sa ruskom manekenkom Irinom Šajk, jer se nije dopala njegovoj mami Gloriji, piše britanski "San".

Lijepa ruska manekenka nikako nema sreće kada je izbor partnera u pitanju, pogotovo što joj teško polazi za rukom da se svidi i majci svog izabranika.

Tako je Kristijano Ronaldo navodno raskinuo dugogodišnju vezu sa Irinom, jer lijepa manekenka nije mogla naći zajednički jezik sa fudbalerovom majkom Dolores.

Sada se čini da je isti razlog u pitanju, a izvor blizak manekenki otkrio je za "San" da je na pogoršanje odnosa između svekrve i snahe najviše uticalo vrijeme koje su provele zajedno tokom božićnih praznika.

- Irina je mislila da će veza sa Kuperom biti uspješna i veoma joj je žao što se sve završilo na ovaj način. Njihova veza je funkcionisala dobro sve do Božića kada su počeli češće da se raspravljaju i to zbog Kuperove majke sa kojom se Irina uopšte ne slaže - otkrio je Irinin blizak prijatelj.

Rekao je da su se Irina i Glorija odlično slagale na početku, ali u posljednje vrijeme su provele dosta vremena zajedno i shvatile da se nimalo ne podnose. To je i izazvalo dosta trzavica između Kupera i Irine, pogotovo što on veoma cijeni mišljenje svoje majke. Sa druge strane, Irina je uporna i hrabra žena koja jasno zna šta želi i čini se da se takve osobe ne sviđaju majci Bredlija Kupera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana