Bred u Kambodži sa Anđelinom i djecom

Agencije
Bred u Kambodži sa Anđelinom i djecom

Holivudski glumac Bred Pit otputovao je u Kambodžu, gdje njegova bivša supruga Anđelina snima film "Prvo su mi ubili oca", da bi čuvao njihovu djecu dok je ona na setu.

Poslije šest stresnih mjeseci, u okviru kojih uglavnom nije viđao šestoro djece koje ima sa popularnom glumicom, konačno može neometano da provodi slobodno vrijeme sa mališanima.

Dobro upućeni izvori tvrde da se obično Džolijeva i Pit smjenjuju kao staratelji u zavisnosti od obaveza, ali da i dalje glumica provodi tri četvrtine vremena sa djecom. Pošto je Bred obavezama vezan za Los Anđeles, dogovor je takav da povremeno neko od mališana otputuje tamo sa njim.

Iako je u medijima stalno pominju u kontekstu razvoda, djece i filma, Anđelina otkriva da su njeni planovi potpuno drugačiji. Ona planira da više vremena posveti svom zdravlju i djeci.

- Posljednjih deset godina mog života uključivalo je mnoge zdravstvene probleme. Ni meni ni mojoj porodici nije bilo lako da prebrodimo sve krizne situacije. Zato ću ubuduće još više voditi računa o zdravlju i biti fokusirana na podizanje djece. Jednostavno sam srećna što sam zdrava i što su moja djeca zdrava - rekla je Džolijeva.

U sljedećih deset godina sebe vidi kako putuje po svijetu sa djecom i nada se da će neko od njih poželjeti da nastavi sa humanitarnim projektima. Anđelina ni nakon bolnog razvoda nije zapostavila dobrotvorni rad i dalje se bavi projektima inspirisanim djecom koju je usvojila i zemljama iz kojih su došla. Posvećena je i unapređenju školovanja, zdravstva i zaštite okoline, a nedavno je svu zaradu od reklamiranja parfema donira u dobrotvorne svrhe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana