Bred poklanja Anđelini hidroavion za rođendan

Agencije
Bred poklanja Anđelini hidroavion za rođendan

Anđelina Džoli će za nekoliko dana proslaviti 40. rođendan, a njen suprug Bred Pit nije štedio na poklonu. Kako pišu strani mediji, čuveni glumac kupiće svojoj dragoj ni manje, ni više nego hidroavion.

Glumački par je već posjetio prodavca aviona u Evropi, a kako piše "Sundadž Mirror", oni planiraju da zadrže letjelicu na pisti njihovog doma u francuskom mjestu Šato Miraval.

Iako nije navedeno koliko će Bred potrošiti na ovu letjelicu, spekuliše se da se cifra kreće od dva do četiri miliona dolara.

A kako bi bio siguran da će njegova supruga moći u potpunosti uživati u poklonu, uplatio joj je i časove letenja. Anđelina već ima nešto iskustva u upravljanju avionom, ali moraće proći novu obuku kako bi naučila spustiti se avionom na vodenu površinu.

Imanje u Francuskoj, koje je par kupio 2008. godine za 35 miliona funti, veoma je važno mjesto za Breda i Anđelinu. Upravo tu su se prošle godine vjenčali, a to je i mjesto gdje je glumac zaprosio Džolijevu 2012. godine. Raskošna vila ima 35 soba i prostire se na više od 400 hektara. Tu se nalazi i vinograd gdje slavni par proizvodi svoje vino "miraval".

Ni Džolijeva nije štedjela kada su u pitanju pokloni suprugu pa mu je tako za 50. rođendan kupila ostrvo u obliku srca, a platila ga je 19,7 miliona dolara. Na ostrvu se nalaze dvije kuće koje je dizajnirao Bredov omiljeni arhitekta Frenk Lojd Rajt.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana