Bred Pit za razvod okrivio lobistkinju za Srebrenicu: Ona joj je isprala mozak

Agencije
Bred Pit za razvod okrivio lobistkinju za Srebrenicu: Ona joj je isprala mozak

Sada više i nije vijest da se čuveni holivudski par Bred Pit i Anđelina Džoli razvode.

Kako piše "Dejli mejl", u čitavu priču se se umiješale Arminka Helić, lobistkinja za Srebrenicu, i Kloi Dalton.


Bred Pit je želio da njegova supruga mu pruži još jednu šansu, ali da su ga u tome spriječile Anđelinine bliske prijateljice, koje je on nazvao "krugom vješitca koje su joj isprale mozak".

Prema britanskom listu Arminku i Kloi je angažovala Anđelina kako bi joj pomogle u političkoj karijeri, što je bio jedan od razloga svađe.

Bredu je smetala nagla promjena u Anđelininom ponašanju.

"Do tada su uvijek zajedno donosili odluke. Odjednom, Anđelina je počela da o njihovom braku odlučuje usvajajući mišljenje svoje dve savetnice. Bred se osjetio kao u koaliciji sa političarkom, a ne u braku sa ženom", rekao je izvor za britanski "San".

Helićeva se navodi kao ključna figura u "Timu Anđa" nakon što se slavna glumica odlučila za razvod.

Izvor "Dejli mejla" navodi da je Helićeva "jaka, pametna i besprijekorno odana" dodajući da je ona Anđelinin "pomoćnik, savjetnik i najbolji prijatelj".

Anđelina je bila svjedok njenog izbora u Dom lordova 2014. godine. Često putuju zajedno, te su tako prošlog ljeta posjetile Međunarodni krivični sud u Holandiji i Burmu u vrijeme izbora.

Koliko je veza između njih dvije jaka potvrđuje i podatak da je upravo Helićeva bila sa Džolijevom u trenutku kada je obijelodanjeno da je podnijela papire za razvod. Mediji navode da Helićeva predstavlja centralnu figuru u unutrašnjem krugu najbližih prijatelja Anđeline Džoli.

Za svoju "lojalnost", Helićeva od Džolijeve dobija 350.000 evra godišnje, piše "Dejli mejl".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana