Bred Pit: U braku sa Dženifer osjećao sam se kao davež

Glas Srpske
Bred Pit: U braku sa Dženifer osjećao sam se kao davež

Holivudski glumac Bred Pit izjavio je da je "zadovoljan čovjek" u svojoj vezi sa Anđelinom Džoli, dok se u braku sa Dženifer Aniston osjećao kao "davež". Pit je, u intervjuu magazinu "Parade" uporedio svoj život sa Džolijevom, sa kojom ima šestoro djece, sa petogodišnjim brakom sa Anistonovom.

- Postalo mi je veoma jasno da sam pokušavao da pronađem film o interesantnom životu, ali da ja sam nisam imao interesantan život. Mislim da je moj brak imao neke veze sa tim. Pokušavao sam da se pretvaram da je brak bio nešto što nije - rekao je Pit, a holivudski mediji su ovu njegovu izjavu interpretirali kao da je Aniston dosadna.

Pit je, međutim, izdao saopštenje u kojem je to demantovao.

- Teško mi je što se to tako interpretira. Džen je nevjerovatno darežljiva, draga i duhovita žena, koja je moj prijatelj. To mi je važna veza koju veoma cijenim. Ono što sam želio da kažem nije da je Džen bila dosadna, već da sam sam sebi postajao dosadan i da sam za to samo ja odgovoran - naveo je Pit u saopštenju.

Bred Pit i Dženifer Aniston vjenčali su se 2000. godine i od razvoda 2005. glumac je izbjegavao da priča o njihovom braku.

U intervjuu listu "Parade" Pit je naveo i da je veći dio devedesetih godina proveo "pokušavajući da se sakrije" od slave.

- Smučio sam se sam sebi sa ležanjem na kauču, pušenjem džointa i gluparenjem - rekao je on.

Iako su Pit i oskarovka Džoli već više od pet godina u vezi, glumac je rekao da se neće vjenčati sve dok homoseksualni brakovi ne budu legalizovani.

- Vjenčaćemo se kad to budu mogli i svi ostali - rekao je glumac "Paradeu".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana