Bred Pit se ne odvaja od asistentkinje

Glas Srpske
Bred Pit se ne odvaja od asistentkinje

On je želja mnogih žena širom svijeta, ali vrlo malo njih će dobiti priliku da bude tako blizu Bredu Pitu kao njegova trenutna asistentkinja.

Brineta, čije ime mediji još nisu otkrili, trenutno je non-stop uz Pita na snimanju njegovog novog filma "Svjetski rat 3" u Glazgovu, čije su ulice preuređene tako da liče na one u Filadelfiji, jer je priča filma tamo smještena.

Javnost je više od snimanja zainteresovana za odnos između Pita i njegove nove mlade asistentkinje. Mada, prema onome kako stvari sada stoje, Bredova nevjenčana supruga Anđelina Džoli nema razloga za brigu, jer je njegov odnos sa asistentkinjom strogo profesionalan, ipak postoji ono "ali" .

S obzirom na to da je mlada asistentkinja veoma atraktivna, Anđelina će vjerovatno biti pomalo ljubomorna, što je nedavno i potvrdila izjavom da je nezadovoljna što Bred stalno radi.

Bred i Anđelina su stigli u Glazgov sa njihovih šestoro djece, a samo za njih je obezbijeđen cijeli voz, koji ih je dovezao iz Londona, da bi imali puni komfor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana