Bred Pit ljubi lijepu Fahrije

Agencije
Bred Pit ljubi lijepu Fahrije

Holivudskom glumcu Bredu Pitu, jednom od najpopularnijih i najpoželjnijih muškaraca iz svijeta šou biznisa, partnerka u "Sulejmanu Veličanstvenom" biće atraktivna Fahrije Evdžen iz turske serije "Kad lišće pada".

Sasvim je izvjesno da će Bred Pit ovih dana potpisati ekskluzivni ugovor sa jednom od najvećih turskih producentskih kuća, i to za ulogu u seriji "Sulejman Veličanstveni".

Holivudski megastar će glumiti jednog od balkanskih vojskovođa koji će biti u ljubavi sa Fahrije, poznatoj po ulozi Nedžle Tekin iz serije "Kad lišće pada".

- Ljubav vojskovođe i njegove drage biće toliko jaka da će zasjeniti čak i romansu Sulejmana i Hurem, koja je dala pečat već emitovanim epizodama - otkrio je medijima u Turskoj izvor iz ekipe koja realizuje popularnu seriju.

Bred će po epizodi uzeti dva miliona evra, a u koliko nastavaka će se pojaviti biće precizirano ugovorom. Kako će scene u kojima se će se pojavljivati Brad i Fehrije obilovati sočnim poljupcima i zagrljajima, možemo samo pretpostaviti kako će na sve to reagovati Anđelina, poznata po svojim ljubomornim ispadima.

Iako je Anđelina profesionalna glumica i zna da su ljubavne scene normalna pojava u filmskom svijetu, zna i da je mlada turska glumica izuzetno privlačna, kao i to da se kolege često zbliže na snimanjima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana