Bred Pit kupio tenk

Glas Srpske
Bred Pit kupio tenk

Poznati holivudski glumac Bred Pit ostvario je san svakog dječaka, kupio je sebi pravi pravcati tenk.

Naime, poslije snimanja filma "World War Z" Bred je odlučio da sebe počastiti novom "igračkom" - tenkom.

Kupio je ruski tenk T54, koji je korišćen tokom snimanja filma. Nije poznato šta o njegovoj najnovijoj "igrački" misli Anđelina, koja se bori za razoružanje svijeta, ali dječaci iz porodice Džoli - Pit sigurno će biti oduševljeni tatinim šopingom.

Glumac se tokom snimanja filma "zaljubio" u pomenuti tenk iz sovjetske ere i bez mnogo razmišljanja odlučio je da ga po završetku snimanja uvrsti u privatnu kolekciju.

Prototip tenka T-54 pojavio se 1945. godine, prije kraja Drugog svjetskog rata. Trideset i šest tona teško vozilo počelo je da se proizvodi 1947. godine i tenk je koristila isključivo sovjetska vojska.

Podsjetimo, Bred Pit i njegove kolege imali su problema nakon što je policija otkrila da oružje koje se koristi u filmu funkcioniše. Naime, policija u Mađarskoj, gdje je film sniman, zaplijenila je oružje, a iz produkcijske kuće su istakli da imaju dokumenta u kojima je navedeno da oružje ne radi.

Među njima su bili "kalašnjikovi", te snajperske i automatske puške. Iz policije su rekli da se zbog toga vrlo lako mogla dogoditi katastrofa.

Pogriješili su zaposleni u firmi, koji su dovezli oružje za koje nisu imali dozvolu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana