Bred Pit krivi Anđelinu za nezgodu u kojoj je povrijeđeno njihovo dijete

GS
Foto: X.com

U medijima je prije nekoliko dana odjeknula vijest da je Paks Džoli Pit hospitalizovan nakon što je navodno zadobio povredu glave u saobraćajnoj nezgodi.

Ovaj 20-godišnjak vozio je električni bicikl u Los Anđelesu kada se naglo zabio u zadnji dio automobila. Izvori su kasnije potvrdili da je Paks u stabilnom stanju nakon hospitalizacije, iako ozbiljnost njegovih povreda još uvijek nije tačno poznata.

Anđelina Džoli usvojila je sina Paksa 2007. u sirotištu u Vijetnamu, imao je tri godine, a njegova biološka majka, zavisnica od heroina ostavila ga je kao novorođenče. Godinu dana kasnije usvojio ga je i Bred Pit.

Međutim, poslije razvoda slavnog para, Paks i Bred nisu ostali u dobrim odnosima.

Kako piše "Dailymail", Bred Pit je "izbezumljen" i uznemiren što nije u mogućnosti da razgovara sa svojim sinom Paksom, koji je doživio nezgodu.

"Bred je uznemiren i zabrinut zbog Paksove nezgode, ali ne može da kontaktira sa njim. Osjeća se potpuno nemoćno jer ne može ništa da uradi. Očinska reakcija bi bila da ode u bolnicu ili da ga pozove. Pokušao je toliko puta, ali djeca ne prihvataju njegove pozive. Ruke su mu vezane. Bred misli da Paksu nije trebalo da bude dozvoljeno da vozi bez kacige", trebalo je da bude u kolima.

Izvor blizak Anđelini Džoli rekao je za “Dailymail” da je ona pored njega u bolnici i da je u stabilnom stanju, prenosi "CDM".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana