Bred Pit kao goli kuvar

Glas Srpske
Bred Pit kao goli kuvar

Popularni glumac Bred Pit odlučio je da se okuša u kuvanju, pa će mu mentor biti jedan od najboljih, britanski kuvar Džejmi Oliver, poznatiji kao "Goli kuvar". Džejmi se trenutno nalazi u Los Anđelesu gdje pokušava da nastavi svoj program uvođenja zdrave hrane u škole širom Amerike.

Prema riječima Džejmijevog saradnika, tokom boravka u ovom gradu, Oliver je imao priliku da kuva za najpoznatiji glumački par Anđelinu Džoli i Breda Pita.

- Poslije ove večere, otac šestoro djece ga je zamolio za nekoliko privatnih lekcija. Ni on ni Anđelina ne znaju da kuvaju, i njihovo najveće kulinarsko dostignuće je da sipaju mlijeko u kornfleks - rekao je njegov saradnik.

Dodao je da je poznati kuvar pristao da daje lekcije zbog nekoliko bitnih razloga.

- Oliver je dao svoj pristanak jer je njihov odlazak u restoran više kao "vojna misija". Moraju da paze na bezbjednost, da jedu pod "budnim okom" obožavalaca, a da ne spominjemo da su klinci nemirni. Pored toga, on je postavio uslov, to je da Bred prestane da im kupuje hranu iz "Mekdonaldsa" - otkrio je Oliverov saradnik.

Isti izvor je napomenuo da je Bred već naučio da sprema nešto jednostavniju hranu, poput hamburgera i pica.

- Sada planira da spremi malo komplikovaniji i svečani ručak za Vaskrs. Oliver je ponosan na svog učenika - kaže ovaj saradnik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana