Bred Pit izgubio telefon sa intimnim slikama

Agencije
Bred Pit izgubio telefon sa intimnim slikama

Američki glumac Bred Pit izgubio je ajfon na dodjeli nagrada BAFTA u Londonu, a njegova supruga Anđelina Džoli ljuta je jer je na telefonu bilo mnogo privatnih i intimnih fotografija.

Glumački par zabrinut je da će neko pronaći telefon i prodati fotografije, jer ajfon navodno sadrži fotografije Anđeline i djece kada su se slikali za "W Magazin" 2008. godine, ali i mnoge druge intimne fotografije koje javnost još nije vidjela.

Izvori kažu da je par zabrinut jer bi neko mogao dobro zaraditi zbog Bredove nepažnje, te da strahuju da će fotografije procuriti na internet.

- To je noćna mora za Breda. Anđelina je mudra, više puta ga je upozoravala da bi se takvo što moglo dogoditi - rekao je izvor blizak paru, javili su svjetski mediji.

Međutim, to ne bi bile prve slike razgolićene Anđeline Džoli, jer se mnogo prije nego što se počela bavila humanitarnim radom Džolijeva skidala skoro skroz gola za skoro svaki film.

I njen suprug je 2008. godine prodao slike u "W Magazin", na kojima je Anđelina pozirala Bredu dok je dojila blizance i smatram da je slika napravljena sa puno ukusa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana