Brat Krisa Roka očajan: "Mučno mi je da gledam snimak"; Neka mu uzmu Oskara

b92
Foto: profimedia

Keni Rok, brat glumca kojeg je Vil Smit ošamario na nedavnoj Dodjeli oskara želi da se glumcu oduzme Oskar za najboljeg glavnog glumca.

U intervjuu koji je Keni Rok dao za Los Anđeles Tajms, progovorio je o svojim osjećanjima u vezi sa incidentom koji se dogodio na 94. Dodjeli oskara.

"Izjeda me iznutra dok iznova i iznova to gledam, jer napadnut je neko koga volim, a ja ništa ne mogu da učinim po tom pitanju. Svaki put kad pogledam video, ponovno proživljavam isto i to se onda nastavi vrteti u mojoj glavi. Moj brat mu nije bio pretnja, a vi ga u tom trenutku ne poštujete. Jednostavno ste ga ponizili pred milionima ljudi koji gledaju šou", ispričao je Keni.

 Smit je udario Krisa Roka nakon što se našalio na račun frizure njegove supruge Džejde Pinket Smit, koja zbog alopecije gubi kosu.

Keni Rok je rekao da njegov brat nije znao za njeno zdravstveno stanje i da bi volio da Akademije filmske nauke i umjetnosti oduzme Oskara Vilu Smit, koji je glumac dobio za ulogu u filmu Kralj Ričar. Dodao je i da ne prihvata Smitovo izvinjenje.

Oglasio se Vil Smit, prvi put poslije šamara: "Neprihvatljivo i neoprostivo"

"Možda bih na to drugačije gledao da se odmah izvinio, kad se popeo na pozornicu, plakao i prihvatio nagradu. Ali nije, pa mi to govori da se ipak radi o nečem drugom", naglasio je Keni i izradio nezadovoljstvo što Akademija nije žešće reagirala na sam incident.

"Trebalo je da bude odmah izbačen odande. To je njihova odgovornost. Mogao je da se popne i uradi mom bratu šta god je hteo. Moglo je da bude mnogo gore od onog što je učinio. Po mom mišljenju, osramotio se tim činom, kao i svoje nasleđe", smatra Keni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana