Brat Andreja Pejića je pravi Balkanac

Blic
Brat Andreja Pejića je pravi Balkanac

Australijski maneken srpskog porijekla Andrej Pejić vratio se nakratko u Melburn kako bi posjetio porodicu i učestvovao na Nedjelji mode u ovom gradu, a pozirao je i sa svojim bratom koji je njegova sušta suprotnost.

Andrej, koji trenutno snima rialiti o svom životu, otvorio je kamerama vrata svog doma u Australiji, te će gledaoci dobiti priliku da bolje upoznaju ne samo njegovu majku Jadranku, već i starijeg brata Igora.

Oni koji su imali priliku da vide Igora, brata čuvenog androginog modela, uvidjeli su da je jedina sličnost između njih dvojice to što su obojica veoma atraktivni, ali na sasvim drugačiji način. Dok Andrej podsjeća na nežnu djevojku, Igor je muževan i sjvet mode ga ni najmanje ne privlači, te izbjegava pojavljivanje u javosti.

- Andrej je bio zlatno dijete, za razliku od brata Igora, koji je bio hiperaktivan. Bio je uvijek izvanredan đak, odgovoran i temeljan, a volio je da se igra sa djevojčicama radije nego sa dječacima. Zbog toga je imao problema s bratom, koji je insistirao na fudbalu, kartama. Dok je Igor zdušno vježbao kate na karate treningu, Andrej je sa pet-šest godina bio zainteresovan za to kako mu stoji frizura - ispričala je za “Blic” njihova majka Jadranka.

Inače, Andrej je u Melburn stigao pravo sa grčkog ostrva Mikonos, gdje je proslavio 21. rođendan.

 Još jedna naslovnica

Andrej je u radnu biografiju nedavno upisao i naslovnu stranu magazina “L’Officiel” za Ukrajinu, na kojoj se fotografisao obučen u bijelo, te je njegova eterična ljepota još više došla do izražaja. Andrej je na naslovnici za septembarsko izdanje i jedan je od rijetkih androginih modela koji se fotografisao za neki ukrajinski list.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana