Brak Tea u krizi, Jelisaveta neće u Ameriku

Agencije
Brak Tea u krizi, Jelisaveta neće u Ameriku

Čini se da je brak glumice Jelisavete Orašanin i košarkaša Miloša Teodosića već u krizi iako nije prošlo ni mjesec od vjenčanja.

Proslavljeni košarkaš nedavno je potpisao ugovor sa LA Klipersima, no sa njim se neće preseliti njegova draga, jer želi da nastavi da gradi glumačku karijeru u Beogradu.

- Njih dvoje su prije braka živeli odvojeno, jer je Teo igrao košarku u Moskvi, a ona je imala poslovne angažmane u Beogradu. Miloš se nadao da će se to promijeniti kada se vjenčaju i čak su i razgovarali o tome. Mada je u početku bila pristala da se preseli u Ameriku, Jelisaveta se sada ipak predomislila. Smatra da je trenutno veoma popularna i da to treba iskoristiti. Mnogo voli glumu i nije spremna da se odrekne karijere - kaže izvor blizak paru.

Zbog njene odluke nastao je pravi skandal, s obzirom na činjenicu da se Teu ne dopada to što njegova supruga želi da i dalje žive odvojeno.

- Njemu je bilo jako teško i dok su živeli na relaciji Beograd - Moskva, jer su se retko viđali. Sada je u pitanju još veća udaljenost i smatra da će im biti komplikovano da sačuvaju brak. Miloš želi dom i porodicu, Jelisavetu uz sebe - priča izvor.

 Pošto je mnogo zaljubljen u nju, Teo će vjerovatno pristati na neku vrstu kompromisa, ali pitanje je dokle će to moći trajati.

- On već krajem avgusta ima Evropsko prvenstvo, a ubrzo potom mu kreće sezona u Klipersima. Ukoliko se ona ne odrekne svoje karijere, narednih nekoliko godina neće moći živjeti zajedno. Pošto je on potpisao ugovor vredan 12 miliona dolara na dve godine, ne postavlja se pitanje ko bi trebalo da odustane od svojih snova - objašnjava izvor.

Američki Nacionalni arhiv objavio dokumenta koja bacaju novo svjetlo na atentat na američkog predsjednika

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana