Brak kao na filmu: Ben Stiler i Kristin Tejlor ponovo zajedno

b92
Foto: profimedia

Nakon što su se, 2017. godine, razišli poslije 17 godina braka, Ben Stiler i Kristin Tejlor sada su ponovo zajedno.


Par pomirenje dijelom pripisuje pandemiji. U nedavno objavljenom intervjuu za "Eskvire", Stiler je rekao da se na početku pandemije dogovorio sa Tejlor da se vrati u njihovu porodičnu kuću kako bi mogao da provodi vrijeme sa djecom.

"Onda se tokom vremena desilo. Bili smo razdvojeni a sada smo ponovo zajedno i srećni smo zbog toga. Bilo je zaista divno. Neočekivano, i jedna od stvari koja je proizašla iz pandemije", ispričao je glumac.

Stiler i Tejlor, koja je najpoznatiju po ulozi u filmu "Bradi Bunč Muvi", upoznali su se 1999. a sledeće godine su se venčali. Glumac je 2013. godine za časopis "Parade" rekao da je početak njihovog braka bio sličan jednom od njegovih najpoznatijih filmova.

"Bilo je kao 'Mit d Parents' u stvarnom životu, jer je Kristinin otac zastrašujući momak koji poseduje kompaniju za obezbeđenje", rekao je Stiler."Sada smo dobri prijatelji, ali u to vreme sam bio u podrumskoj sobi za rekreaciju i rekao: 'Stvarno bih voleo da se oženim tvojom ćerkom'", ispričao je glumac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana