Brajan Adams prvi put otac u 51. godini

Glas Srpske
Brajan Adams prvi put otac u 51. godini

Kanadski roker Brajan Adams postaće prvi put otac u 51. godini. Srećnu vijest saopštio je jedan Adamsov prijatelj, koji je otkrio da je slavni muzičar u vezi sa svojom asistentkinjom Alisijom Grimaldi, koja će mu u maju roditi dijete. Brajan i Alisija svoju vezu su dugo držali u tajnosti.

Tridesetogodišnja Alisija, kćerka poznatog hirurga koja je pomogla Adamsu da osnuje fondaciju, nije željela da komentariše ovu vijest.

Pjevač hita "I Do It For You" inače nikada javno nije govorio o svom privatnom životu. Adams je poznat po tome što se zabavljao sa mnogim manekenkama, među kojima El Mekfirson, a šuškalo se da je bio u vezi i sa princezom Dajanom i glumicom Gvinet Paltrou.

Svoje navodne veze sa pokojnom princezom Dajanom i prsatom seks bombom Pamelom Anderson, sa kojom je snimio duet "When You`re Gone", Adams je skromno demantovao:

- Nije me briga za te glasine. Kako mi takve priče mogu naškoditi? Nikad nisam govorio o svom prijateljstvu sa Dajanom, osim da smo bili jako dobri prijatelji. Pam je istinski uživala na snimanju i mislim da bi mogla da bude uspješna pjevačica kada bi to htjela - rekao je Amads.

Amads je duže vrijeme bio u vezi sa danskom glumicom i modelom Sesili Tomsen, koja je igrala u 007 filmu "Sutra nikad ne umire". I on je glumio u dva filma - u "Ružičastom kadilaku" Klinta Istvuda i "Kući ludaka" Andreja Končalovskog.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana