Božinovska: Stanija je bila trudna, a Šareni me je molio da je čuvam

Agencije
Božinovska: Stanija je bila trudna, a Šareni me je molio da je čuvam

Beograd - Farma se ne završava! Folk pjevačica Goca Božinovska je u emisiji “Narod pita” otkrila da je Stanija Dobrojević imala na imanju u Lisovićima “virus koji je ona preležala tri puta-kada je rodila svoju decu”.

- Kada sam bila na intervjuu, posle mene je došla Stanija i čim je ušla rekla je: “Kakav sam šou napravila mogla je i beba da se rodi”. Rekla sam joj tada da ćuti i da to nikome ne priča. Posle toga su krenule čarke, jer je, pretpostavljam, shvatila da ja nešto znam.

Goca je na pitanje gledateljke da kaže zbog čega “mrzi” Staniju, ona je rekla da poznaje njenog već sada bivšeg dečka Šarenog lično i da joj se nije svidjelo što je ušla u vezu sa Filipom Panajotovićem.

- Sve je ok i nemam ništa protiv Stanije, samo što sam ja poznavala njenog bivšeg momka Šarenog, a ona to nije ni znala - otkrila je Goca gledaocima.

 - Stanija mi je govorila da bi bilo lepo da Šareni dođe. Ja sam je poržavala, jer je ona devojka momka kog ja poznajem. Žao mi je što je izjavila da sam dvolična i da me ljudi mrze zbog nje. Bilo mi je čudno kad sam videla da je sa Filipom, jer sam znala da je bila sa Šarenim, on me je čak zamolio da obratim pažnju na nju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana