Bouvi i Džeger bili strastveni ljubavnici

Agencije
Bouvi i Džeger bili strastveni ljubavnici

Supruga Dejvida Bouvija uhvatila je njega i Mika Džegera gole u krevetu, a Plejbojeva zečica i prateći vokal tvrde da su ih dva slavna pjevača dijelila u krevetu, nerijetko u strastvenim orgijama.

Nova knjiga Kristofera Andersena tvrdi da su Mik i Dejvid imali vrlo strastven odnos.

Kada je Dejvid sa svojim prijateljem bio pozvan na koncert "Stonsa" 1973, Mik je platio hotelsku sobu za par, ali i poslao ruže i šampanjac s porukom "Love, Mick".

I dok je Džeger bio još stidljiv prema svojim seksualnim orijentacijama, Bouvi se nije trudio da prikrije činjenicu da su on i njegova žena biseksualni te da često imaju zajedničke partnere, piše Andersen.

Endži Bouvi je bila na putu nekoliko dana, no kada se vratila kući jednog jutra, spremačica je imala čudan izraz na licu. Rekla joj je: "Neko je u vašem krevetu". Endži je otišla u svoju spavaću sobu i otkrila da u njenom krevetu leže goli Mik Džeger i Dejvid Bouvi. "O, zdravo", pozdravio je suprug, "Kako si?". "Ja sam dobro", rekla je Endži i ponudila ljubavnike kafom.

Ava Šeri, prateći vokal koja je živjela s parom Bouvi jedno vrijeme, priznala je prijateljici da su Mik i Dejvid bili seksualno opsjednuti jedan drugim. - Iako sam bila u krevetu s njima mnogo puta, na kraju bih završila gledajući njihov polni odnos. Šeri kaže da je njihov odnos bio više od seksualnog - oni su postali emocionalno bliski.

Plejbojeva zečica Bebe Buel imala je samo osamnaest godina kad je Bouvi bacio oko na nju. Nedugo poslije toga upoznala je Mika. Završilo je, kaže, divljim seksom s Džegerom, a kasnije i orgijama sa obojicom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana