Boris Beker se ženi 23 godine mlađom ministrovom ćerkom (FOTO)

B92
Foto: Profimedia

Proslavljeni njemački teniser Boris Beker se ovog vikend ženi treći put. Njegova izabranica je Lilijan de Karvaljo Monteiro, djevojka koja je mlađa čak 23 godine od slavnog tenisera i trenera.

Inače, Beker je odavno poznat po turbulentnom ljubavnom životu, međutim, otkad je upoznao Lilijan, trudio se da sakrije sve što ima veze sa njom.

Njih dvoje su već godinama u skladnoj vezi i, kako se navodi, jedno drugom su najveća podrška.

Lilijan ima čak tri diplome fakulteta, govori pet jezika i potiče iz porodice uspješnih roditelja. Naime, njen otac je bio ministar odbrane Sao Tome i Principe, kao i predsjednički kandidat 2014. godine.

Iako su vrlo često tema medija, Lilijan i Boris se rijetko pojavljuju. Ona nema društvene mreže i ne želi da se pretjerano eksponira.

Podsjetimo, kada je Boris Beker bio u zatvoru osam mjeseci, Lilijan je sve vrijeme bila uz njega, a nakon njegovog izlaska na slobodu, par se preselio u Milano. Kako je i sam Beker jednom prilikom istakao, njena ljubav ga je izliječila od zatvora.

"Ona je najveća ljubav mog života i nadam se da ćemo zauvijek biti zajedno", izjavio je dvije godine nakon što su započeli ljubavnu romansu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana