Borčevi manekeni

Ivan Dragičević
Borčevi manekeni

Banjaluka - Rukometni klub Borac promovisao je kalendar za iduću godinu, a "crveno-plavi" igrači nakratko su postali manekeni poznatom hrvatskom fotografu Stefanu Lupinu.

Na fotografijama se posebno ističu Ratko Nikolić i Mirko Mikić, koji je uslikan pod tušem, a kalendar će u subotu biti pušten u prodaju. Direktor banjalučkog kluba Vladimir Branković priznao je da je bio svojevrsna "tampon zona" između umjetničkih zahtjeva Lupina na jednoj i igrača na drugoj strani, te da u pojedinim momentima nije bilo baš "lako" raditi na kalendaru, ali su svi oduševljeni krajnjim proizvodom.

- Uradili smo zanimljiv kalendar sa svjetskim fotografom, nekarakterističan za naše prostore, ali nismo uradili ništa inovativno jer to rade svi klubovi u inostranstvu. Drago mi je što Borac ima i ove vansportske aktivnosti koje poboljšavaju imidž kluba, a igrači su stoički izdržali sve Lupinove zahtjeve - rekao je Branković.

Lišen usluga trojice rukometaša, Borac m:tel u subotu od 18 časova igra u gostima protiv PPD Zagreba utakmicu 15. kola regionalne SEHA lige.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana