Borba dekoltea na crvenom tepihu

Agencije
Borba dekoltea na crvenom tepihu

Dodjela BAFTA nagrada, koju organizuje Britanska akademija za doprinose u nacionalnoj filmskoj industriji, protekla je u znaku dubokih dekoltea slavnih dama. Ove ljepotice svojim modnim izborom zasjenile su sve prisutne.

Lijepa glumica Perl Meki zablistala je u provokativnoj kombinaciji, a top je otkrivao njen dekolte, koji je smjelo pokazala na crvenom tepihu.

Filmska zvijezda Rejčel Adeđeji odlučila se za zanimljivu haljinu, koja je otkrila njene atribute. Ponosno je "prošetala" dekolte koje bi mnoge djevojke željele da imaju.

Seksepilna Britanka Kendis Braun igrala je na kartu glamura, a njene grudi privukle su pažnju mnogih, pogotovo muškaraca, koji su željeli da se fotografišu s njom.

Engleska glumica Elenor Tomlinson imala je jedan od najdubljih izreza na crvenom tepihu, a sudeći po njenom osmijehu i te kako je bila zadovoljna svojim izgledom.

Pjesnikinja Mihaela Koel ponijela je vesele boje na haljini, a grudi je stegla, što se, nema sumnje, mnogima dopalo.

Mlada filmska zvijezda u usponu Džodi Komer oduševila je mnoge crvenom haljinom sa dubokim dekolteom, a britanski mediji su je svrstali među najbolje obučene na događaju.

Voditeljka Šarlota Hokins obukla je dugu, izazovnu haljinu, koja je istakla sve ono što je trebalo. Malo ko je ostao ravnodušan na ovo njeno izdanje.

Svi su se složili i da je glumica Džilijan Anderson bila božanstvena. Zato što je bila i dotjerana, odmjerena i zato što je uspjela čak i na štakama da dođe na dodjelu BAFTA nagrada, gdje je na crvenom tepihu strpljivo pozirala znatiželjnim fotoreporterima. Ona je provela nekoliko sedmica u stezniku zbog povrede noge, pa je na crveni tepih morala da dođe sa ovim ortopedskim pomagalima. Iako je pratioce obavještavala o svom stanju, nijednog trenutka nije bilo govora da se neće pojaviti na jednoj od najuzbudljivijih noći u Londonu. Njen izbor toalete bio je uz "nastup" vrlo upečatljiv i dostojanstven. Nježni cvjetni tonovi u stilu razdraganog proljeća, diskretna šminka i frizura učinili su da ona bude zvijezda ovog crvenog tepiha.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana