Bono demantovao vijest da je bolestan

Glas Srpske
Bono demantovao vijest da je bolestan

Pjevač irske grupe "Ju tu" (U2) Bono demantovao je spekulacije medija da je odveden u bolnicu nakon što se požalio na bol u grudima dok je bio na odmoru u Francuskoj.

Bono je navodno zadržan u "Princez Grejs" bolnici u Monaku, ali je njegov predstavnik za medije rekao da je to bio rutinski pregled.

- Uprkos napisima u novinama, Bono nije imao zdravstvenih problema. Navodi o pisanju da je Bonovo zdravlje narušeno i da je odveden hitno u bolnicu su netačni. Bono je dobrog zdravlja i uživa u porodičnom odmoru na jugu Francuske - naveo je portparol u saopštenju za medije.

Bono i irski rok bend "Ju tu" nedavno su završili svjetsku turneju pod nazivom "360", koja je ušla u istoriju kao najveća turneja svih vremena po zaradi i njen prihod je premašio zaradu od 736 miliona dolara.

Tokom vikenda svjetski mediji objavili su da je pjevaču pozlilo u Monaku i da je prebačen u bolnicu. Pjevač je nedavno imao zdravstvene probleme, a prošle godine "U2" je morao da otkaže nastup na festivalu "Glastonberi" i dio turneje da bi Bono otišao na operaciju kičme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana