Bond djevojka golišava u “Maksimu”

Agencije
Bond djevojka golišava u “Maksimu”

Francuska glumica Berenis Merlo, jedna od tri Bondove djevojke, slikala se skoro u golišavom izdanju za naslovnicu novembarskog izdanja magazina “Maksim”, javile su agencije.

Berenis kaže da je propustila snimanje golišavih scena Danijela Krejga, ali je zato muškarce širom svijeta obradovala svojim izvajanim tijelom, dugim nogama i izazovnim dekolteom...

Uz golišave fotografije lijepe Francuskinje, ljubitelji popularnog magazina će moći da pročitaju i manje poznate detalje sa snimanja posljednjeg nastavka filma o tajnom agentu 007.

Berenis kaže da je scenario “nevjerovatno dobar” i da će film biti prava poslastica za sve filmofile, kao što će i njene fotografije, za sve čitaoce “Maksima”.

Berenis je ovo prva velika uloga, do sada je igrala većinom u televizijskim produkcijama, a prije Bonda je snimila film “Un Bonheur N'arrive Jamais Seul” koji režira Yejms Hat.

Sigurno je da će lijepa Berenis koja ima 33 godine poslije naslovnice na “Maksimu” dobiti veću popularnost i ponudu za nove uloge.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana