Bombastična Naomi Kembel oduzima dah

Agencije
Bombastična Naomi Kembel oduzima dah

Sjećate se Naomi Kembel, jedne od najpopularnijih manekenki devedesetih? E, danas izgleda isto kao tada! Žena kao da je zamrznuta u vremenu i prostoru. A otkrila je i kako uspijeva da "stvari" budu čvrste i ostanu na svom mjestu.

Naomi Kembel je opet opravdala nadimak Crni panter, slikavši se za najnoviji broj časopisa "V" u kojem je zasjala odglumivši pjevačku legendu Tinu Tarner. Naomi je pokazala savršeno tijelo u 41. godini zahvaljujući kojem je i dobila nadimak Crni panter.

Za crno-bijeli sportski specijal časopisa "V", pod nazivom "Privatna plesačica", Naomi se pokazala u rokenrol haljinama s resama modnih kuća "Kelvin Klajn" i "Mark Džekobs". 

Naomi je i otkrila kako uspijeva da zadrži savršenu liniju i izgleda kao da joj je 20, a ne 41:

- Ishrana mi se povremeno sastoji samo od koktela koji pravim od javorovog sirupa, crvenog bibera, soka od limuna i vode. Pokušavam da to ispratim tri puta godišnje, a najduže što sam izdržala je 18 dana. Nije loše s vremena na vrijeme pročistiti tijelo. Dalje, u mom svakodnevnom programu mora biti mjesta za vježbanje. Najdraža mi je kombinacija gimnastike, joge i pilatesa, a ne volim treninge od kojih se žena napumpa. Kako starimo, sve se na nama mijenja, ali postoje prirodni načini za vježbanje. Mislim da je to važno i da pomaže da "stvari" budu čvrste i ostanu na svom mjestu - zaključila je tamnoputa manekenka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana