Bomba na bazenu: Srpska pevačica zgodnim telom zavela muškarce Video

Blic.rs
Bomba na bazenu: Srpska pevačica zgodnim telom zavela muškarce Video

Seksi pjevačica Daria Stanojević tople dane provodi na beogradskim bazenima i upravo na jednom takvom smo joj zakazali snimanje i intervju, tokom kojeg nam je otkrila šta se dešava u njenom životu. Zanimalo nas je da da li je zaista uradila remont grudi kao što se pisalo.

- Jao, meni je zaista smešno to što se piše po medijima. Nisam išla na remont grudi - kaže nam na početku razgovora Daria.  

Budući da važi za jednu od najzgodnijih pjevačica kod nas, zanimalo nas je koliko često vježba.

- Je l’ veruješ da uopšte ne stižem da vežbam?! Ispašće kliše, ali celulit nemam zbog genetike. Ranije sam vežbala bar tri puta nedeljno, ali otkada je krenula letnja sezona, budem srećna ako odem jednom u teretanu. Baš imam puno posla. Da jedem obožavam i desi mi se i da tokom noći, nakon nastupa, poželim da smažem slatkiš - dodaje Daria.

Da dobro izgleda uvjerili smo se i kada se skinula u bikini, a komentari počeli da pljušte sa svih strana. Momci su joj prilazili da se slikaju i traže broj telefona, ali ih je ona ljubazno odbijala.

- Imam dečka. U redu je da se slikam sa onima koji to žele, ali ne bih ulazila u dalju komunikaciju - kaže nam Stanojevićeva.  

Pjevačica već ima unapred zakazane nastupe, a pjesma sa "Pink festivala" "Nije bitno" traži se i po nekoliko puta na bis.

- Pesma se zaista dobro zavrtela. Još nekoliko da izdam i uslediće album - kaže nam pjevačica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana