Bojana nepovrijeđena u nesreći

Glas Srpske
Bojana nepovrijeđena u nesreći

Mlada srpska teniserka Bojana Jovanovski imala je saobraćajnu nesreću u Sidneju, ali je, srećom, iz nje izašla bez ikakvih povreda. Prema riječima direktora turnira koji se igra u tom gradu Krega Votsona, do nesreće je došlo kada je jedno vozilo prošlo kroz crveno i udarilo u automobil u kojem su se nalazili Bojana i njen trener Alen Stoun. Njih dvoje su u tom trenutku bili na putu ka sidnejskom aerodromu, a nesreća se desila oko deset časova po lokalnom vremenu.

Votson je takođe rekao da je policija odmah došla na mjesto nesreće, ali da niko od učesnik nije zadobio nikakve povrede. Jovanovskoj je ponuđena ljekarska pomoć, ali joj ona nije bila potrebna. Turnir u Sidneju počeo je u nedjelju, ali Jovanovski nije uspjela da se plasira u glavni žreb, pošto je poražena u posljednjem kolu kvalifikacija.

Zanimljivo je da to nije bila prva nesreća u koju je bilo umiješano zvanično vozilo turnira. Prije dvije godine, na završnom turniru sezone u Dohi, kamion je udario u automobil u kojem se nalazila Kim Klajsters.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana