Bojana ipak zajedno sa Vladom Mandićem

Glas Srpske
Bojana ipak zajedno sa Vladom Mandićem

Iako oboje demantuju da se uopšte poznaju, manekenka Bojana Stojković i rukometaš Vlada Mandić, kako prenose beogradski mediji, u petak veče zatekli su se u istom klubu i cijelo veče su razmjenjivali SMS, da bi se kasnije navodno i našli nasamo!

Naime, izvor koji se zatekao na licu mjesta rekao je da se manekenka prva pojavila sa svojim prijateljicama u klubu "Magacin", u kome je te večeri pjevao Saša Kovačević, a ubrzo poslije toga stigao je i Mandić, koji se smjestio nedaleko od supruge golmana FK Partizana Vladimira Stojkovića.

- Skoro celo veče su se dopisivali, a u jednom trenutku su i nestali iz vidokruga prisutnih. Naravno, prvo je otišla ona do toaleta, a posle nekoliko minuta i rukometaš. Bojana je samo nekoliko puta bacila pogled na Mandićev sto, dok je on sve vreme gledao u nju – rekao je očevidac.

- Tačno je da sam bio u "Magacinu", ali Bojanu nisam video tamo. Ako vas baš zanima, dopisivao sam se sa suprugom celo veče - rekao je rukometaš dok Bojana nije odgovarala na pozive i poruke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana