Bogatstvo za šminku Suri Kruz

Glas Srpske
Bogatstvo za šminku Suri Kruz

Najpoznatija djevojčica iz svjetskog džet seta Suri Kruz, kćerka Kejti Holms i Toma Kruza, modu prati kao i svaka odrasla osoba, a uz dizajnerske krpice najbolje ide i skupa šminka, pišu američki mediji.

Nedavno su objavljene fotografije majke Kejti Holms i male Suri u jednom tržnom centru, koje tamo kupuju skupocjenu šminku.

Suri je izabrala crveni i ljubičasti ruž, novu maskaru i rumenilo, a zadovoljna majka je pohvalila kćerkin izbor, izvadila novčanik, platila i sa kćerkom u naručju napustila prodavnicu.

Porodica Kruz-Holms već je neko vrijeme izložena kritici medija zbog načina na koji vaspitavaju i oblače svoju četvorogodišnju kćerku koja u štiklicama hoda kao prava odrasla djevojka, a ima ih na desetine.

Na Surinu garderobu mjesečno troše hiljade i hiljade dolara, a Suri se odnedavno i šminka, i to ne samo za posebne prilike, već svakodnevno.

Kejti Holms se nedavno pokušala da opravda zbog svog odnosa prema kćerki, ali niko je nije shvatio ozbiljno pa je od opravdavanja odustala. Međutim, nije odustala od tretiranja djevojčice kao da je, u najmanju ruku tinejdžerka, što su tabloidi, objavljujući svaki dan novosti o Suri Kruz na naslovnim stranama, jedva dočekali. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana