Bobi Braun snima film o Vitni Hjuston

Agencije
Bobi Braun snima film o Vitni Hjuston

NjUJORK - Iako je potpisao ugovor o tajnosti te ne smije da iznosi detalje iz privatnog života svoje bivše supruge Vitni Hjuston, Bobi Braun za to ne mari i pokušava na sve moguće načine da zaradi na njenoj smrti, prenose agencije.

Osim što ponovo pokušava da izdavačima uvali knjigu o svom životu sa Vitni koju je napisao prije nekoliko godina, Bobi Braun je sad napisao i filmski scenario te je u potrazi za filmskim studiom voljnim da radi na tom filmu! Da bi još više zaradio i dodatno povećao publicitet, Braun je predložio da se u filmu pojavi i njegova i Vitnina devetnaestogodišnja kći Bobi Kristina Braun.
Teško da će Kristina na tu ideju pristati, s obzirom na to da je nedavno objavljeno da Vitnina kći ne želi čak ni ime koje je povezuje s ocem, te će se umjesto Bobi Kristina Braun odsad zvati samo Kristina Hjuston.
Braunu je u pisanju scenarija “The Bad Boy of R&B: The Bobby Bronjn Story” (“Zločesti R&B dečko: Priča Bobija Brauna”) pomogao Majkl Pinkni. Prvu verziju scenarija napisali su još u novembru prošle godine, ali su sad, poslije Vitnine smrti 11. februara, morali izmijeniti kraj priče.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana