Blještavo vjenčanje Čelzi Klinton

Glas Srpske
Blještavo vjenčanje Čelzi Klinton

Čelzi Klinton, kćerka bivšeg američkog predsjednika Bila Klintona i aktuelnog šefa američke diplomatije Hilari Klinton, udala se u subotu, saopštili su njeni roditelji, a prenijele svjetske agencije.

Vjenčanje Čelzi Klinton i Marka Mezvinskog obavljeno je u subotu uveče po lokalnom vremenu, u živopisnom mjestu Rajnbek, u saveznoj državi Njujork, oko 150 kilometara sjeverno od Njujorka, uz velike mjere obezbjeđenja.
- Danas smo s ogromnim ponosom i neopisivim emocijama tokom divne ceremonije u Astor kortsu prisustvovali vjenčanju Čelzi i Marka, koji su bili okruženi članovima porodica i bliskim prijateljima - navodi se u saopštenju Bila i Hilari Klinton.
Vjerski obred obavili su rabin i sveštenik pošto Čelzi Klinton pripada metodističkoj crkvi, a Mark Mezvinski je Jevrej.
Na internet se postavljeni snimci na kojima se može vidjeti da je mlada nosila dugačku bijelu vjenčanicu bez bretela i veo na glavi, a u rukama buket bijelog cvijeća. Do oltara je vodio otac u tamnom odijelu, kakvo je nosio i mladoženja. Hilari Klinton je bila u haljini boje fuksije.

Čelzi ima 30, a Mark 32 godine, a na vjenčanje je bilo pozvano 500 gostiju. Još prije vjenčanja u javnosti su se pojavile priče da će svadba koštati oko tri i po miliona evra. Oko pola miliona evra potrošeno je na šator koji je stajao ispred glavne zgrade na imanju, a oko 350 hiljada evra koštao je cvjetni aranžman, ljiljani i orhideje.

Gosti su mogli da koriste luksuzni toalet sa porcelanskim školjkama, dizajnerskim toaletnim papirom i mogućnošću izbora muzike. Svadbena torta djelo je Rona Bena-Israela, koji je radio i na filmu "Seks i grad 2".

Mladenci su se vjerili prošle jeseni, a Mark je tada dragoj na ruku stavio prsten vrijedan više od milion dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana