Blejk Lajvli pokreće privatni biznis

Agencije
Blejk Lajvli pokreće privatni biznis

Zvijezda popularne serije "Gossip girl" Blejk Lajvli odlučila je da pokrene svoju firmu. Glumica je otkrila i da je veoma uzbuđena zbog novog filma, čije će snimanje započeti ove zime.

Mlada glumica otvara firmu, koja neće imati nikakve veze sa glumom.

- To je nešto što će izaći u prodaju za nekoliko mjeseci i zbog čega sam vrlo uzbuđena. Osnovni element je priča o tome kako postići organizovan život. Ne postoji ništa slično tome. Ima mnogo toga što bih voljela da radim, gluma je samo jedna od tih strasti - otkrila je Blejk za "Vog".

Obožavaoci ne treba da brinu, jer Blejk nema namjeru da odustane od glume.

- Mnogo se toga promijenilo u mom životu u posljednjih godinu. Udala sam se, prestala da snimam "Gossip girl" poslije punih šest godina, uzela sam prvu kraću pauzu od svega, pokrenula ovaj posao... Želim da radim stvari koje do sada nisam imala priliku da radim - kaže glumica.

Blejkova je otkrila i kako je vrlo uzbuđena zbog novog filma, čije će snimanje započeti ove zime.

- Moj lik će vam ispričati priču kroz različita vremenska razdoblja i to kroz modu. Film nije o modi, ali je ona izuzetno važan dio mog lika i njene priče - kaže Blejkova.

Glumica koja je rođena 25. avgusta 1987. u Los Anđelesu slavu je stekla zahvaljujući ulozi Serene van der Vudsen u TV seriji "Gossip girl".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana