Bivši učesnik ''Parova'' se kandidovao za predsjednika opštine u Briselu

GS
Bivši učesnik ''Parova'' se kandidovao za predsjednika opštine u Briselu

Dejan Stanković Kralj, poznat kao nekadašnji voditelj iz Srbije, kandidovao se za predsjednika opštine Molenbek u Briselu na predstojećim, lokalnim izborima zakazanim za 13. oktobra u Belgiji.

Program na kojem gradi svoju kampanju temelji se na porodičnim i hrišćanskim vrijednostima, uz poseban fokus na socijalnu politiku i unapređenje kvaliteta života u opštini.

Nedavno je postao član upravnog odbora za dodjeljivanje socijalne pomoći najugroženijima, što dodatno potvrđuje njegovu posvećenost rješavanju društvenih izazova.

- Moja priča je primjer kako pojedinac može, uz trud i upornost, ostvariti uspjeh i van svoje domovine, pri čemu ne zaboravlja svoje korijene. Moj rad u Briselu doprinosi jačanju ugleda srpske zajednice u inostranstvu, ali i otvara mogućnosti za povezivanje Srbije i Belgije na više nivoa - rekao je Kralj.

Kralj je karijeru počeo kao učesnik rijaliti šoua "Parovi", vodio je emisiju "Luda kuća", potom se povukao iz javnog sveta.

Njegove aktivnosti u Briselu privukle su pažnju kako belgijske, tako i srpske zajednice.

Inače, Dejan Stanković ima dvije fakultetske diplome i znanje pet jezika.

Stanković je prvi Srbin u istoriji koji je bio kandidat iz Brisela za Evropski parlament i koji je postigao zapažen uspjeh, osvajajući značajan broj glasova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana