Bivši suprug Britni Spirs prvi progovorio o njihovom razvodu

GS
Bivši suprug Britni Spirs prvi progovorio o njihovom razvodu

Dan nakon što je Sem Asgari podnio zahtjev za razvod od Britni Spirs, glumac je progovorio o svojoj odluci da okonča 14-mjesečni brak sa pop zvezdom.

„Poslije šest godina ljubavi i posvećenosti jedno drugom, moja supruga i ja smo odlučili da završimo naše zajedničko putovanje“, napisao je Sem na Instagramu.

„Mi ćemo se držati ljubavi i poštovanja koje gajimo jedno za drugo i želim joj sve najbolje.“

„Sr*** se dešavaju. Tražiti privatnost izgleda smiješno, pa ću samo zamoliti sve, uključujući i medije, da budu ljubazni i pažljivi”, napisao je Sem.

Što se tiče Britni, ona još nije javno komentarisala razvod.
U dokumentima, Asgari (29) navodno je tražio da pjevačica plati izdržavanje supružnika i advokatske honorare, ali je naveo da „treba utvrditi punu prirodu i obim odvojene imovine i obaveza svakog od njih ponaosob“.

Britni i Sem su se vjenčali na raskošnoj ceremoniji u junu 2022. nakon skoro šest godina zabavljanja. U to vrijeme, izvor je rekao E! Njuz da je pjevačica bila „veoma emotivna tokom ceremonije“, uz napomenu da je Sem „s ljubavlju brisao njene suze“.
Sama pop zvijezda je dan nakon venčanja pisala na Instagramu da je bila „toliko nervozna“ da je imala napad panike, ali se brzo „izvukla“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana