Bivši muž je pretio da će me uništiti

Agencije
Bivši muž je pretio da će me uništiti

Poznata televizijska kuvarica, Najdžela Loson pojavila se danas pred sudom gdje je otkrila šta je krije iza optužbi bivšeg muža, Čarlsa Sačija da je heroinski zavisnik.

Najdžela se juče pojavila pred sudom u Londonu, na suđenju njenim asistentkinjama zbog pronevjere novca, te otkrila šta se krije iza teških optužbi bivšeg muža.

"Rekao je da će me uništiti ako mu se ne vratim i ne osvjetlam obraz poslije medijskog skandala", rekla je Losonova na sudu.

Navodno, ona tvrdi da je milioner Čarls Sači pustio u javnost lažnu informaciju da se drogira. Čarls je prošle nedjelje svjedočio pred sudom i rekao da je napravio veliku grešku kada je poslao pomenuti mejl, te da "nikada, nikada nije video nijednu naznaku da Najdžela konzumira drogu".

Inače, trenutno je u toku sudski proces protiv Elizabete i Frančeske Grilo koje su optužene da su sa računa Najdžele i Čarlsa pronevjerile 1,1 milion dolara. Njih dvije poriču krivicu.

U mejlu koji je dospio u javnost, Čarls je poručio Losonovoj da je ona kriva za to jer zbog preteranog drogiranja nije mogla racionalno da razmišlja, što su asistentkinje iskoristile. Ipak, pred sudom je ponovo tvrdio suprotno, riječima da "Najdžela to sigurno nikada ne bi dopustila".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana