Bivši laktaški zet se ponovo ženi

Agencije
Bivši laktaški zet se ponovo ženi

Nakon što se razveo od bivše supruge Slavice iz Laktaša, šef "formule 1" Berni Eklston se zakleo da se više neće ženiti, odnosno da će do kraja života ostati samac.

Sa Slavicom je bio u braku 24 godine sa kojom ima dvije kćerke, Tamaru i Petru, a sada je u njegov život došla Fabijana Flosi.

Flosi je brazilska pravnica, a britanski mediji prenose da je Eklston potvrdio da su i zvanično vjereni, ali i to da vjeridba neće dugo trajati prije svadbe.

- Srećni smo i samo je pitanje trenutka kada ćemo se vjenčati, ali nismo još odredili datum svadbe. Zajedno smo već dvije godine i ono što se meni sviđa je to da Fabijana ima veoma dobar smisao za humor, a kada živite sa mnom morate imati smisao za humor - rekao je Eklston.

Berni Eklston je rođen 28. oktobra 1930. godine u istočnoj Engleskoj. Poslije Drugog svjetskog rata osnovao je kompaniju koja je trgovala motociklima, a svoju trkačku karijeru počeo je u "formuli 3".

Godine 2003. Berni Eklston je bio treći najbogatiji Britanac sa bogatstvom od oko 2,4 milijarde funti.

Prvog septembra 2007. je objavljeno da su Berni Eklston i Flavio Brijatore kupili londonski fudbalski klub "Kvins Park Rendžers".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana