Bivša zečica predsjednik kluba

Glas Srpske
Bivša zečica predsjednik kluba

Bivša "zečica" "Plejboja", 33-godišnja Izabela Lukomska Pizalska, postala je novi direktor Fudbalskog kluba Varta iz Poznanja.

Izabela je na promociji rekla da Varta nije samo običan klub, već dio fudbalske istorije Poljske, a ekipa se trenutno takmiči u Drugoj ligi.

- Uradiću sve što je potrebno da se Varta vrati u elitu. Nekad sam radila u građevinskoj kompaniji koja je zahtijevala čvrstu ruku. Lično ću se pobrinuti da zavlada red u klubu, kao i rad i disciplina, a potrudiću se i da vratim publiku na naš stadion - rekla je Izabela, koja rukovodi i Agencijom za manekenke.

Hrabra Lukomska Pizalska je najavila da će ulaz na stadion "Miejskim" biti besplatan i da na prvom meču očekuje najmanje 5.000 navijača. Varta trenutno duguje milion zlota, odnosno oko 270.000 evra, a Izabela smatra da je za početak potreban četiri puta veći budžet.

- Od navijača tražim da se uključe i da nam pomognu. Ne tražim novac već samo angažovanje. Potrudićemo se da pojačamo marketing kako bismo privukli sponzore - dodala je bivša "zečica", koja je pozvala navijače da poslije sljedećeg meča svi dođu na besplatne kobasice.

Novi predsjednik je u klub dovela novog trenera i nekoliko pojačanja, koji bi trebalo da pomognu da Varta poslije više od tri decenije izgnanstva ponovo uđe u Prvu ligu Poljske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana