Bivša misica na udaru kritika zbog ljubomore: On je moj, ostavite ga!

Agencije
Bivša misica na udaru kritika zbog ljubomore: On je moj, ostavite ga!

Prelijepa Filipinka Pia Vurcbah 2015. godine proglašena je za Mis Univerzuma, a bila je to godina kada je ovo takmičenje bilo u centru pažnje, ali ne zbog lijepih žena nego zbog do tada neviđenog skandala.

Za taj skandal se pobrinuo voditelj Stiv Harvi, koji je pobjednicom proglasio Mis Kolumbije Ariandu Gutjerez, a nakon što je ona slavila pobjedu, Stiv je počeo da ispravlja grešku. 

Zapravo lijepa Kolumbijka je bila prva pratilja, a Pia pobjednica. 

Dvije godine kasnije Filipinka je i dalje u centru pažnje, ali ovoga puta zbog svog ponašanja na društvenim mrežama, ponajviše zbog svog dečka Marlona Stokingera koji je poznati vozač trka.

On se nedavno na svom Instagramu pohvalio naslovnicom časopisa „Metro Soceity ", ali je svu pažnu ukrala Pia komentarom ispod fotke. 

"Ovaj lijevo je moj. To bi trebalo da znaju sve djevojke koje šalju mom dečku poruke na Instagram. Znam ko ste. I žao mi je svih djevojaka koje su ga pustile. No, dobro, on je sad moj", napisala je kratko i jasno. 

Iako je kasnije obrisala komentar, on je već uveliko postao viralan.

Ovo nije prvi put da se ponaša posesivno zbog čega joj mnogi zamjeraju, a gotovo na isti način komentariše svaku njegovu objavu na ovoj mreži.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana