Biljana i Janko proslavili godišnjicu u pidžamama

Blic
Biljana i Janko proslavili godišnjicu u pidžamama

Dubai - Jedan od najboljih srpskih tenisera, Janko Tipsarević sa suprugom Biljanom proslavio je juče tri godine braka, daleko od očiju javnosti, u prestižnom letovalištu u Dubaiju, prenosi “Blic”.

U Dubai su otputovali prekjuče, a slavlje su započeli preksinoć, u apartmanu, uz šampanjac.

Svake godine od vjenčanja, kojim su prije tri godine krunisali sedmogodišnju ljubav, modna kreatorka i njen suprug, slavni teniser, bračni jubilej slave na nekoj od najegzotičnijih svjetskih destinacija.

Oni ne kriju da najviše uživaju da budu sami.

Biljana i Janko su dobro raspoloženi uz šampanjac počeli da nazdravljaju svojoj ljubavi još preksinoć u ponoć i to kupatilu hotelskog apartmana u kom su odsjeli.

U kupatilu apartmana snimili su se dok u pidžamama pjevaju i igraju pred spavanje.

- Sutra nam je godišnjica braka pa smo malo uzbuđeni pred spavanje - napisali su i Janko i Biljana ispod videa koji su postavili na društvenim mrežama.

Janko je ponosan na suprugu i u svakoj prilici ističe koliko joj je privržen.

- Pre tri godine, na današnji dan oženio sam se mojom Biljanom, najboljom i najlepšom suprugom na svetu. Biljana je moj oslonac, moj najbolji prijatelj, moje sve. Nadam se da sam u proteklih 1.095 dana uspeo da joj pokažem koliko je volim i koliko mi znači - rekao je Janko za „Blic”.

Modna kreatorka koja je nedavno imala veoma zapaženu reviju na Malti za „Blic” je otkrila da joj se u trenutku kada slave godišnjicu pred očima vrte slike sa vjenčanja i bude najljepša sećanja.

- Uvek se radujem ovom danu jer budi u meni sećanja na najlepši dan u mom dosadašnjem životu. Janko je najvažnija osoba u mom životu, moja srodna duša i moja ljubav. Nama je najvažnije da se volimo, da smo zajedno i jedno uz drugog i danas i sutra i zauvek. Sve ostalo je manje važno - rekla je Biljana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana