Bila je to ljubav na prvi pogled

Agencije
Bila je to ljubav na prvi pogled

Idriz Elba i njegova žena Sabrina Dauri viđeni su prošle sedmice kako odlaze na večeru u londonski restoran “Čiltern fajerhaus”, elegantno obučeni u crnu odjeću.

Zvijezda blokbastera “Tor” nosio je običnu crnu majicu kratkih rukava, tamne džins hlače i crnobijele patike, dok je bivša misica izgledala veoma šik u crnoj košulji ukomponovanoj sa sofisticiranim dugim sakoom. Kanadska ljepotica je izgled poboljšala uskim džinsom,  štiklicama i prirodnom toniranim mejkapom. Tokom nedavnog intervjua Idriz je otvoreno pričao o braku sa Sabrinom i otkrio da je njihov prvi susret u stvari bila ljubav na prvi pogled. Elba je sreo Dauri na zabavi u Vankuveru kada je snimao film “Planina između nas”, u kojem je glumio sa Kejt Vinslet.

- Bila je to ljubav na prvi pogled. Otišao sam u izlazak kada sam imao slobodan dan i naveče sam završio na zabavi na kojoj je bila i ona. Ostalo je istorija - rekao je on.

 Idriz je prošle godine u februaru pao na koljena i zaprosio manekenku uoči premijere njegovog filma “Jardi” u Dalstonu. On je ranije bio u braku sa Hanom Norgard, sa kojom ima kćerku Isan. Takođe je bio u braku sa Sonjom Nikol Hamlin, koji je potrajao samo četiri mjeseca, i ima petogodišnjeg sina Vinstona sa bivšom djevojkom Najanom Gart.

- Bila je to interesantna godina, dosta stvari se desilo. Bio sam i ranije oženjen i poznat sam po izreci da se neću više ženiti. Ali, onda sam sreo nekoga ko me je otvorio. U stvari, ne pamtim kada sam bio ovako srećan - rekao je poznati glumac i objasnio zašto je u početku bio protiv braka. Idriz Elba je ranije rekao da između njega i Sabrine postoji dobra hemija.

- Ona me nasmijava i dijelimo iste ciljeve. Čini me srećnim. Dozvoljava mi da proslavim svoje uspjehe i kada nisam previše siguran u neke stvari ona me navodi da razmišljam o njima - istakao je on.

 Glumac je takođe pričao o Isan, koja je u januaru imala ulogu ambasadora “Zlatnog globusa”.

- Zaista je dobro odradila tu ulogu i bila je veoma fina. Ona nije stidljiva, ali nikada ranije nije nešto takvo uradila. Bio sam veoma ponosan na nju.

Očito da iver ne pada daleko od klade jer Isan ima pretenzije da krene očevim stopama. Ona želi da bude glumica, rekao je Elba. Poznati glumac je nedavno boravio u Njujorku, gdje je promovisao akcioni film “Brzi i žestoki: Hobs i Šou”, čija je premijera zakazana za ovaj vikend. Elba je tada otkrio da su ga kolege Dvejn Džonson i Džejson Stejtam zezali na setu ovog filma zbog uloge mačka u mjuziklu “Mačke”, koji je bio njegov naredni projekat.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana