Bila je loša i kao otac: Prvu ženu nagovarala da prekine trudnoću?

Agencije
Bila je loša i kao otac: Prvu ženu nagovarala da prekine trudnoću?

Kejtlin Džener u svojoj biografiji kojaj će do kraja mjeseca ugledati svijetlost dana i koju sa nestrpljenjem očekuju njeni poklonici širom svijeta, priznala je da je bila loša i kao otac.

Uz ovu ona je navela još jednu istinu o sebi: svoju prvu suprugu je tjerala da pobaci kada je saznala da čeka bebu. U memoarima "The Secret of My Life" objašnjava da je supruga Kristi zatrudnila iako nisu bili zajedno. "Razmišljala sam o tome kakav će život imati to dijete koje će doći na svijet dok su mu roditelji u procesu razvoda. I da, razmišljala sam o vlastitoj reputaciji i budućnosti. Dok se naš brak raspadao, nisam se osjećala spremnom za još jedno dijete. Emotivno to nisam mogla da podnesem", otkrila je Kejtlin.

Kristi nije poslušala supruga i rodila je dete. "Bila je jasna oko toga da je dijete njeno, a ne naše i nije željela da imam išta sa tim", prisjetila se Džener. Njihova ćerka Kejsi danas ima 36 godina i majka je troje djece. "Znam da sam je strašno razočarala kao otac, a ona nije jedino dijete koje sam razočarala", priznala je na kraju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana