Bijonse: Žrtvovala sam život za karijeru

Glas Srpske
Bijonse: Žrtvovala sam život za karijeru

Pjevačica Bijonse je u intervjuu za američke medije izjavila da je cijeli život žrtvovala za karijeru. Pritisak koji mediji i cijela muzička industrija vrše na nju, onemogućio joj je da uživa u normalnom životu.



- Žrtvovala sam život. Htjela bi da mogu pogriješiti, a da me poslije toga danima ne prozivaju i ismijavaju. Željela bih da imam normalnu vezu, da idem na ljubavne sastanke i uživam u svim onim uobičajenim stvarima koje ljudi rade i uzimaju ih zdravo za gotovo  - rekla je Bijonse.

Tokom četrnaestogodišnje karijere koju je provela kao član grupe "Destiny´ş Child" i kao solo pjevačica, rijetko je imala vremena za odmor.

- Od svoje petnaeste godine nikada nisam imala duže od nekoliko mjeseci slobodno. Ali vaspitana sam tako da znam da je sve što je vrijedno zahtijeva odricanje i mukotrpan rad. Plaši me kada do nečega jednostavno dolazim - kaže Bijonse.

Iduću godinu konačno će posvetiti sebi.

- Imam nekoliko nastupa u februaru. Poslije toga uzimam vrijeme za sebe. Još nemam ništa u planu. Htjela bi da obiđem neke muzeje i pogledam nekoliko predstava na Brodveju. Voljela bih i da otputujem, možda u Egipat, ali bez tjelohranitelja - otkrila je Bijonse svoje planove.

U medijima se nagađalo kako bi lijepa pjevačica slobodnu godinu mogla iskoristiti za dugo željenu trudnoću. Nedavno je i njen suprug, reper Džej Zi, izjavio kako je spreman da postane otac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana