Bijonse uživa u Italiji

Agencije
Bijonse uživa u Italiji

Popularna pjevačica Bijonse još jednom je obradovala svoje fanove, podijelivši sa njima svoje privatne fotografije sa odmora u Italiji.

Lijepa Bijonse je svoj odmor provela u društvu porodice, supruga Džej Zija i kćerkice Blu Ajvi. Na fotografijama Bijonse nosi kratke pantalone i ležerne majice.

Takođe, pjevačica pozira i kraj skutera i privatnog aviona. Pop diva se slikala ispred table na kojoj piše Bijonsini mali kokteli u bijeloj majici sa njenim inicijalima. Ona se sada vratila turneji, a prije nekoliko dana je pjevala u Brazilu, kada je sa sobom prvi put povela i svoju kćerku. To je za nju bio veliki izazov, jer je uvijek željela da uskladi privatan život sa karijerom.

Bijonse je rođena 4. septembra 1981. godine u Hjustonu u Teksasu, kao starija od dvije kćerke afroameričkog prodavca Metjua Noulsa i njegove supruge kreolskog porijekla, frizerke Tine Bijonsi. Još tokom osnovne škole Bijonse je išla na časove baleta, plesa i pjevanja. Upisala se u srednju muzičku školu i pjevala u crkvenom horu kao solista. U devetoj godini je postala član dječije ženske grupe "Girls's Tyme", koja je stekla popularnost učešćem na velikim državnim takmičenjima talenata. Od 1993. godine grupa je promijenila ime u "Destindž's Child", a Metju Nuols, koji se u međuvremenu razveo od Bijonsine majke, dvije godine kasnije postao je njihov menadžer. Bijonse je 2003. godine snimila prvi solo album "Dangerously in Love". On je ostvario četvorostruki platinasti tiraž i donio joj četiri "Gremija".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana