Bijonse: Spremna sam da postanem majka

Glas Srpske
Bijonse: Spremna sam da postanem majka

Spremna sam da postanem majka i posvetim se djeci - izjavila je pjevačica Bijonse.

S obzirom na to da joj se bliži 30. pjevačica smatra da je sad pravo vrijeme da osnuje porodicu sa suprugom, poznatim reperom Džej Zijem.

- Kada imate 18 godina puni ste energije i poleta. I to je najbolji period da se posvetite poslu i naporno radite. Sad sam žena i s obzirom na to da sam poslu dala sve, vrijeme je da se fokusiram na moj brak. Želim da imam djecu i želim da se posvetim njihovom vaspitanju - rekla je Bijonse.

Pjevačica je pojasnila da joj je devetomjesečna pauza od posla omogućila da se posveti porodici i prijateljima.

- Bilo je sjajno biti supruga i putovati sa mužem. Morala sam da odbijem velike stvari, ali sam to uradila zbog svog zdravlja, života, međuljudskih odnosa, zbog nećaka, supruga, sestre i prijateljstva. Zaslužila sam da sebi dam oduška i da se fokusiram i na druge stvari, osim nastupa i snimanja - dodala je jedna od najvećih zvijezda svjetske muzičke scene.

Da ljubav između Bijonse i Džej Zija cvjeta pokazao je i reper, koji je u programu jedne američke radio-stanice uporedio svoju suprugu sa preminulim kraljem popa Majklom Džeksonom.

- Stvari koje sam naučio od nje slične su stvarima kojima me je naučio Majkl. Znam da poređenje njih dvoje predstavlja bogohuljenje, s obzirom na to da je Majkl bio izuzetan inovator, ali mislim da ona predstavlja njegov drugi dolazak - rekao je Džej Zi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana