Bijonse se uselila u nekadašnju crkvu

Agencije
Bijonse se uselila u nekadašnju crkvu

Jedan od najbogatijih holivudskih parova Džej Zi i Bijonse i njihova kćerka Blu Ejvi preselili su se u Historic Garden District, elitno naselje Nju Orleansa.

Ono što je posebno privuklo pažnju, kada je riječ o njihovoj selidbi je to što je ovaj par prilagodio svom ukusu i životnim navikama nekadašnju crkvu, a potom i baletski studio, iz 1925. godine.

Ovo impozantno zdanje sadrži 22 prostorije, od čega čak sedam spavaćih soba i osam kupatila. Raskoš u kojem će živjeti slavne ličnosti javnost ima priliku da vidi na fotografijama koje je par sa ponosom predstavio.

U ovom “dvorcu”, u kojem će Bijonse sa svojim suprugom i njihovom mezimicom živjeti kao kraljica, pomiješani su različiti stilovi, od modernog, preko retro, pa do visoke elegancije.

Popularna pjevačica i njen suprug, jedan od najmoćnijih parova današnjice, poznati su po tome da vole luksuz, a pažnju javnosti posebno su skrenuli prije rođenja njihove kćerke, za čiju su sobu potrošili pravo bogatstvo. Oni su za njenu sobu odvoji 204 kvadratna metra u svom luksuznom stanu u Njujorku.

Tada su njihovi bliski prijatelji bili zabrinuti zbog ove odluke, jer nisu vidjeli smisao u tome da se tek rođena beba ostavlja u tolikoj sobi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana