Bijonse prekinula saradnju sa ocem

Glas Srpske
Bijonse prekinula saradnju sa ocem

Američka pop pjevačica Bijonse objavila je da je okončala poslovnu saradnju sa svojim ocem Metjuom Knoulsom.

Dvadesetdevetogodišnja "Gremijem" nagrađena muzičarka putem svoje publicistkinje je poručila da su se njoj i njenom ocu "razišli putevi na poslovnom nivou".

- On će cijelog života biti moj otac i ja ga jako volim. Zahvalna sam za sve čemu me je naučio - dodala je Bijonse u saopštenju za javnost.

Razlozi prekida saradnje su ostali nepoznati, ali je pjevačica objasnila da su to odlučili zajedno.

- Posao je posao, a porodica je porodica. Volim svoju kćerku i jako sam ponosan na to što radi i što je postigla. Radujem se njenim budućim uspjesima - riječi su oca ove zvijezde.

Knouls je bio menadžer svoje kćerke otkako se pojavila na muzičkoj sceni kao pjevačica u grupi "Destiny's Child" krajem devedesetih.

Prošle godine se spekulisalo da muzička diva, navodno, nije razgovarala sa ocem otkako je saznala da je prevario njenu majku i stekao dijete sa drugom ženom.

Bijonse je bila šokirana tom informacijom, jer je oca oduvijek smatrala uzorom i bili su jako bliski.

Podsjetimo, prošle godine rezultati DNK testiranja potvrdili  su da je muzički mogul Metju Knouls otac djeteta Aleksandre Rajt. Ljubavnica Bijonsinog oca je u septembru 2009. godine u sudskim dokumentima navela upravo Metjua kao oca svog novorođenog sina Niksona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana