Bijonse ponovo trudna?

Cosmopolitan.rs
Bijonse ponovo trudna?

Kako "Njujork post" navodi pjevačica očekuje drugo dijete, a srpski mediji su već počeli da spekulišu da je beba napravljena upravo u Beogradu...

Kako se šuška Bijonse i Džej Zi očekuju drugo dijete, ali ova vest još uvijek nije zvanično potvrđena. List New York Post tvrdi da je od nekoliko različitih, a svakako pouzdanih, izvora dobio informaciju da je tridesetjednogodišnja pop diva ponovo trudna.

Ovi tračevi rasplamsali su se još na Met Balu prošle nedjelje, kada je Givenchy haljina koju je nosila Bijonse jasno otkrila njen rastući stomačić. Sudeći prema izvorima, brojne fotografije otkrivaju da se njen obim struka iz nedjelje u nedjelju mijenja.

Predstavnik za medije gospođe Karter nije bio dostupan brojnim novinarima koji su pokušali da izvuku nekakav komentar o ovoj temi i saznaju da li je u pitanju trač ili istina.

Bijonse je inače nedavno izjavila da bi volela da ima još djece i da uživa u ulozi majke. Ipak, postavlja se pitanje šta će biti sa ostatkom turneje The Mrs. Carter Show...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana