Bijonse odsjeda u Titovom apartmanu

Agencije
Bijonse odsjeda u Titovom apartmanu

Svjetska zvijezda Bijonse tokom boravka u Beogradu uživaće u komforu u istom apartmanu u kojem je svojevremeno boravio Josip Broz Tito, javili su srpski tabloidi.

Povodom koncerta koji će održati 15. aprila u "Kombank areni", Bijonse će boraviti u hotelu "Metropol", i to upravo u apartmanu koji je svojevremeno koristio pokojni predsjednik bivše Jugoslavije Josip Broz Tito.

Za dolazak Bijonse organizatori spremaju sve što je zahtijevala i trude se da u Beogradu ima najbolji mogući tretman. U hotelu "Metropol" za nju je na pet dana rezervisan najluksuzniji apartman, u kojem je spavao Tito. Bivši predsjednik i slavna pjevačica poznati su po ljubavi prema skupocjenom, najboljem i jedinstvenom, pa je očigledno zašto će baš u ovakvom luksuzu provesti nekoliko dana. U komforu sa Bijonse uživaće i njen suprug, slavni reper i producent Džej Zi, njihova kćerka i njenih pet dadilja.

Bijonsina kćerka Blu Ajvi i suprug Džej Zi stižu zajedno s njom, a pet dadilja će biti smješteno u susjednom apartmanu. Apartman u kojem će biti Bijonse opremljen je najsavremenijom tehnikom, a tu je i sala za sastanke. Bazen će biti obezbijeđen samo za njih, kao i džakuzi, sauna i ostale pogodnosti kojima raspolaže ovaj hotel.

Inače, Bijonse će u Beogradu pjevati na dvije scene, pa se očekuje veliki spektakl. Pošto je pop zvijezda odabrala baš srpsku prestonicu za početak svoje evropske turneje, organizatori će učiniti sve da uživa na sceni i u apartmanu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana