Bijonse iznajmljuje haljine

Agencije
Bijonse iznajmljuje haljine

Popularna pjevačica Bijonse pored uspješne karijere i vremena da se bavi porodicom, izgleda da svoje slobodno vrijeme koristi za još jedan biznis.

Naime, kako izvještava magazin "Vog", pjevačica je na veb stranici koja se bavi iznajmljivanjem haljina sa modnih pisti "Rent the runway " ponudila i svoje toalete sa potpisom.

Obožavaocima "Beyonce Boutique" na stranici "Rent the runway" nudi glamurozne kreacije sa šljokicama, odjeću sa printom leoparda, ali i još mnogo drugih odjevnih predmeta poput pantalona i kratkih haljina. Cilj joj je da fanovi dožive "ultimativno Queen B iskustvo".

- Oduvijek sam željela da pomognem ženama da se osjećaju bolje. Zbog toga mi se ideja o saradnji sa stranicom "Rent the runway" učinila tako prirodna - izjavila je Bijonse.

Cijene se kreću od 200 do 4.000 dolara, a najskuplje su glamurozne večernje haljine sa potpisom Bijonse.

Bijonse je veoma posvećena porodici, mužu Džej Ziju i kćerkici Blu Ajvi, a pojavile su se priče da je muzička diva opet trudna. Međutim, Džej Zi je u odgovoru voditelju Ebru Dardenu napisao da Bijonse nije trudna, a ovim potezom zaustavljene su glasine o ponovnoj trudnoći. Pričama o trudnoći doprinijelo je i otkazivanje koncerta koji je Bijonse trebalo da održi u Belgiji.

- Ne mogu da zaustavim pokretanje tračeva i ne mogu da razuvjerim ljude, koji u te tračeve vjeruju. Sve što mogu da uradim jeste da se smijem tim malim ljudima, koji nemaju pametnijeg posla u životu nego da pričaju o meni  - rekla je pjevačica povodom priča o lažnoj trudnoći.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana