Bijonse iz Beograda kreće na svjetsku turneju

Agencije
Bijonse iz Beograda kreće na svjetsku turneju

Slavna r’n’b diva Bijonse izabrala je Beograd kao grad gde će započeti svoju evropsku i svjetsku turneju, a u srpskoj prestonici nastupiće 15. aprila u Kombank areni.

Cijena najjeftinije ulaznice koje su u prodaji od petka inosi 2.700 dinara (24 evra), a bolja mjesta koštaju 3.900 (35 evra), 4.500 (40 evra), 5.500 (50 evra) i 5.900 (53 evra) dinara

Najambicioznija i najveća turneja Bijonse do sada startovaće upravo iz Beograda, a tokom narednih godinu dana pjevačica će sa svojim putujućim šouom posjetiti dvadeset evropskih gradova, a zatim slijedi turneja po Americi i ostatku svijeta.

Nazvana „The Mrs. Carter Show", ova turneja je prva poslije tri godine pauze, koje je Bijonse iskoristila kako bi se posvetila materinstvu jer su u međuvremenu ona i njen suprug Džej Zi dobili kćerku Ajvi Blu, koja je nedavno proslavila svoj prvi rođendan. 

Bijonse će u Srbiji boraviti tri dana. U Beograd dolazi dva dana pred koncert, i to sa cjelokupnom produkcijom, kako bi se uvjerila da na startu turneje sve prođe bez ikakvih problema i grešaka.

Zanimljivo je da će Bijonse na ovoj turneji promovisati i novi album, ali se datum objavljivanja pjesama i dalje drži u tajnosti, te fanovi željno iščekuju da čuju šta je to najpopularnija r’n’b zvijezda današnjice sada pripremila. Kakvu mašineriju Bijonse sa sobom donosi u Beograd moglo se naslutiti i tokom njenog nastupa na Superboulu u nedjelju uveče, kada je tokom 14-minutnog performansa podigla čitav stadion u Nju Orleansu na noge.

Prije nego što je objelodanjeno da Bijonse kreće na novu svjetsku turneju, njen suprug i muzički mogul je u njeno ime pregovarao s pjevačicinim menadžmentom i produkcijom „Live Nation" da bi joj osigurao zaradu od 150 miliona dolara. Međutim, svoje zahtjeve je ipak morao malo da prilagodi na opšte zadovoljstvo jer je dogovor ubrzo postignut.

Djevojke na okupu

Bijonse je u nedjelju nastupala na Superbolu, a na sceni su uz nju bile i koleginice iz „Destiny‘s child " - Keli Rouland i Mišel Vilijams. Koliko je specijalnih svjetlosnih efekata imao njen nastup i koliko je struje bilo potrebno na sceni govori podatak da je nakon njenog 14-minutnog performansa na cijelom stadionu nestalo struje. Zanimljivo je da je za nastup pred 75.000 ljudi, koliko ih je bilo na stadionu „Superdom", Bijonse nosila specijalno za tu priliku kreirani čipkani korset Rubina Singera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana